Gyakran Ismételt Kérdések

Partyképet lehet törölni?

Természetesen igen. Írd meg nekünk email-ben vagy Facebookon, hogy melyik bulin voltál, és hogy melyik képről van szó. Akár a képről egy-két jellegzetességet is írhatsz, hogy biztosan jót töröljünk ki.

Vissza

Hirdethetek nálatok?

A Facebook oldalunkon nem, viszont a weboldalunkon van lehetőségünk hirdetési bannereket elhelyezni. További információk a Hirdetési lehetőség oldalon.

Vissza

DJ-k, buliszervezők kit keressenek?

Ha DJ vagy, esetleg buliszervező, és szeretnél fellépni, vagy bulit szervezni, akkor kérlek írj az info@ipardisco.hu email címre vagy töltsd ki EZT az űrlapot. Facebookon is írhatsz, de ott a sok egyéb üzenet között könnyen “eltűnhet” az üzeneted. Megeshet, hogy nem tudunk azonnal visszajelezni, hisz szeretünk hetekkel, hónapokkal előre tervezni, ezért a programokat leszervezzük időben. Amint üresedés van egy időpontra, és megfelelő ajánlattal érkezel, keresni fogunk.

Vissza

Mennyi lesz a belépő?

Előfordul, hogy az esemény leírásába nem kerül ki a belépő ára. A belépő összege több dologtól is függhet. A buli szervezőjétől, a visszajelzésektől, éves eseményektől, stb. Az IparDisco által szervezett hivatalos bulik belépő árai általában 500Ft és 1500Ft közé esnek.

Vissza

Mikor lesz a következő buli?

A nyilvános bulikat a weboldalunkon, valamint a Facebook oldalunkon is megtekintheted. Előfordulhat, hogy a megtervezett bulikat módosítjuk, vagy akár töröljük, ezért csak a következő 1-2 bulira érdemes tervezned.

Vissza